Konto możesz usunąć samodzielnie w ustawieniach profilu. Potwierdzeniem jest adres e-mail używany do logowania.
Zamówienia, faktury i zapisy płatności, które trzeba przechowywać na podstawie przepisów podatkowych i rachunkowych, zostają w dokumentacji. Nie są już powiązane z kontem do logowania.
Kopie zapasowe są usuwane w ciągu 30 dni.
Jeśli logujesz się przez Google, usunięcie konta DriverLink kasuje to powiązanie po naszej stronie. Dostęp DriverLink możesz też odebrać w uprawnieniach konta Google.
Zaloguj się, otwórz Ustawienia i potwierdź usunięcie adresem e-mail konta. Jeśli konto ma hasło, wpisz je również.
Zaloguj się, aby usunąć konto